Ressurser og kompetanse for videoproduksjon

Vi har alt som trengs for professjonell videoproduksjon. Selskapet har eget redigeringsstudio samt fleksibelt opptaksutstyr basert på DVCam-teknologi. Vi har et stort nettverk av dyktige filmarbeidere som vi leier inn ved behov. Vi samarbeider med frilansers og andre selskaper når det er nyttig, bl a for rene reklameproduksjoner, animasjon, web-publisering , design av trykksaker og massekopiering. Vi samarbeider også med Infobooks AB i Sverige om Brand Publishing (skreddersydde bøker for bedrifter og organisasjoner). 

Vi behersker mange språk og gjør opptak og intervjuer også i utlandet. Vår lange yrkeserfaring fra næringsliv og TV gir Bravissimo en unik profil – vi forener business med kunst - både for våre kunder og oss selv.

Daglig leder i Bravissimo, Suzanne Schönkopf.

Suzanne Schønkopf er produsent, regissør og daglig leder i Bravissimo AS. Hennes bakgrunn er fra industrien med mer enn 20 års erfaring som sivilingeniør i Industriell Økonomi, fra ledelse, salg, markedsføring, kommunikasjon og opplæring innen ulike bransjer.

I seks år drev hun TV-produksjonsselskapet Limelight Film&TV AS som har mange dokumentarserier, realityserier og videoproduksjoner på referanselisten. I 2007 solgte hun sin halvdel av Limelight og startet prosjektorganisasjonen Bravissimo for å fokusere helt på den typen produksjoner hun brenner for.

Suzanne er medlem i forretningsnettverket BNI som har som filosofi å dele sine nettverk med andre. Trenger du leverandører eller kontakter av ymse slag - ring Suzanne! Hun kan sikkert tipse om noen som passer!